Ja , så var Lasse og jeg på genbrugsstationen og blive badet :)

Skovsgård

Willy, Mickey, Annelis og Agnete

Else, Gunnar Carlo, Agnete

Heide Park

 

 

 

Nyborg Vold Grease

August 2017

Kære Alle,

"Du danske sommer, jeg elsker dig,skønt du så ofte har sveget mig"

Sommeren iår er en blandet fornøjelse. Men vejret er det jo svært at gøre noget ved. Det er bare på med fornuftigt tøj.

Håber der vil komme lidt flere solskinstimer i august-september.

Der har i år været en del triste meddelelser:

!8.marts døde min bror. Hvil i fred, Jan. Underligt at vi aldrig nåede at få

snakket efter mors død.

d. 14.7. døde min gl. ven Mogens. Hvil i fred.

Fætter Georg døde i april og fætter Børge gik bort samme måned. RIP.

 

Starten af Juli var Kirstine, Marie, Oskar og Jeg på Skovsgaard på Langeland.Rigtigt godt sted for familier med børn. Pigerne blev meget optaget af at filte, male korn, lave kranse og bue og pil.

En miniferie til Vendsyssel hos Agnete, Else og Gunnar Carlo , samt Willy og to af hans børn. Oskar var med. Det var hyggeligt, men lige ved at være for meget for den lille hund

Og så den efterhånden tradionelle Tur til Nyborg Vold sammen med Nette, Kirstine og Marie for at se Grease. Det var en rigtig forestilling, der kun blev forstyrret af regn. Hele 1.akt. Pyt vi havde regntøj på. Værre var det for 2 af danserne, der faldt. Tror ikke det var så alvorligt. Marie kunne godt tænke sig at være med til at danse næste år :)

D.24. juli tog Lasse, Nette, Steen,Kirstine, Marie og Jeg til Heide Park i Tyskland. Rutschebaner med loop mm. blev afprøvet af de modige. Jeg holdt mig til vandkamp og Ghostbusters jagt. Fint sted for familier med børn. Der var også mulighed for at bade. Og Morgen og Aftenbufeten var meget varieret og rigelig.

 

D.6.8 bliver Oskar 3 år , men han er stadig fuld af krudt. Regnvejr er dog ikke et hit. Så måske skal han have et regnslag. Han vender om i døren, hvis det regner:) Vi kæmper stadig med vægten. Den er for nedadgående.

Glæder mig til efterårsaktiviteterne med Pilates- nu også i Gislev. Korene Tågehornet og Gudmekoret. Af og til også Gospel workshops hos Janne Wind.

Billedskolen i Fløjte Emils hus starter også snart. Desuden er der Højbystævnet.

 

 

Glade Sensommershilsener 

fra Oskar og Solveig