Ja så har Nette og Steen været gift i 12 1/2 år.

Pinsen 2019. Nette og Lasse

Kirstine og Marie

En hyggelig pinse i Marina Fiskenæs, hvor vi også besøgte Danfoss Universe

Lidt afslapning I Danfoss Universe

Tur til Torøhuse

Aftenstemning på Bogense Kystcamping

Ja så venter vi igen på at komme ind

 Tur i sommerhus på Langeland Marts 2019

 

 

November 2020

Kære Alle,

Sikke et år- det bliver aldrig glemt.

Corona mig her og der. Incidenstal, hjemmearbejde, aflysninger. Mette Mink mm.

Vi har været på  Bagenkop kro. Mundbid på når man var inde i restauranten. Spritten af hver gang man rørte ved serveringsskeer. Men trods alt en god oplevelse, vi var hjemmefra.

I biograffen nogle gange. Nette og jeg så Madklubben efter at have spist Fynske burgere på Thaisen Ma`hus. Ellers har vi været i Korinth bio og se Druk sammen med Helle og Torben. Bio i Rosengårdscenteret at se Erna i krig. Godt at biograferne kan finde ud af det med afstand.

At handle i denne tid skal jo helst ske tidligt om morgenen, ellers er der fare for man holder for lidt afstand.

Ældresagen Midtfyn skulle have to arrangementer Spis sammen og Et med Keld og Hilda. Bege blev aflyst. Spis sammen arrangementet havde fået tilskud så jeg foreslog at vi i stedet donerede pengene via en juleplatte til de tilmeldte. Så jeg har været igang med at finde adresserne og Ryslinge forsamlingshus leverer plattrne i næste uge. Det gav lidt positivitet.

Tågehornet og Kværndup kirkes kor holder pause. Vi må i stedet synge hver for sig fredag aften efter Philip Faber og Mads Steffensen. Man mangler meget at synge!

Folkedans- ja vi var på Thurø i sommer ved Ole Ryge og danse. Ellers må vi vente når det bliver legalt igen.

Ældresagens gymnastik er så småt kommet igang tre steder med max 10 pr hold. Jeg håber også at komme igang efter nytår.

Pilates kører her i Gislev med to hold max 10 per hold.

Nette og Steen havde jo kobberbryllup i januar. Det blev holdt meget stille.

Camping . Finn havde plads på Tårup camping i år. Kortere afstand , men svært med to hunde , hvor Oskar taler lidt for meget. Til gene for de andre campister. Så næste år prøver vi nok at være lidt på farten. Ville meget gerne til Sverige, men det bestemmer Corona jo, om vi kan.

Sidste lørdag kom der en extra stjerne på himlen. Min gamle ven opgav kampen til canceren efter 5 år. Han blev 90 år. En gæv gut , som vil blive savnet. Han var mors besøgsven og vi fortsatte kontaktet . Kørte en tur en gang månedligt og besøgte mange af hans relationer her på Fyn.

Inden sommerferien var lille Marie uheldig. Hun skulle slå en flikflak og brækkede to underarmsknogler. De gav 6 uger i gips og ståltråd , der først skal tages ud her til december. 

Kirstine fik et kort forløb på Nislevgård Efterskole pga Corona. Hun er nu i fuld gang med HF i Odense. Rigtig flot når hun er ordblind og kun 16.

Vi håber meget på at vaccinen snart kommer, så vi kan få normale tilstande igen

Novemberhilsner

Karl Oskar og Solveig

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til vores hjemmeside